Rullegardiner med mørklægning på mål

Få besøg af gardinbussen gratis og modtag et tilbud på mørklægnings rullegardiner efter mål el. lav din egen opmåling og bestil rullegardiner mørklægning på mål online.

Rullegardiner mørklægning på mål fra Gardinbussen

Book gardinbussen gratis i hele landet og få et uforpligtende tilbud på rullegardiner med mørklægning efter mål til dit hjem. Processen med en gardinbus ser således ud:

  1. Book gardinbussen online.
  2. En gardinekspert kommer og laver opmåling.
  3. Du modtager et tilbud på mørklægning rullegardiner efter mål.
  4. Takker du ja, kommer gardineksperten og monterer rullegardiner med mørklægning.

Det bliver ikke meget nemmere at få mørklægningsrullegardiner end ved bestilling hos gardinbussen. Book din tid i dag.

Hvad siger folk om rullegardiner med mørklægning fra gardinbussen?

Vi vil på det varmeste anbefale Gardinbussen-Prisgaranti.dk. Vi har haft et særdeles tilfredsstillinde samarbejde med dem. Deres professionelle tilganag har hjilpet os hele vejen gennem gardinkøbet.

Søren, København

Vi fik en virkelig god service og vejledning under beslutningsprocessen. Er meget tilfredse med resultatet og vil til enhver tid anbefale Gardinbussen med prisgaranti.dk.

Lisa, København

Mørklægning rullegardiner på mål online bestilling

Du kan også klare gardinopmålingen selv og bestille mørklægninggardiner efter mål online. Det er også ganske nemt og lige til, men det svære er at lave den korrekte opmåling. Processen for gør-det-selv rullegardiner på mål er:

  1. Lav din egen opmåling af vinduer.
  2. Indtast mål online hos Gardinshoppen.
  3. Betal rullegardiner med mørklægning og vent på levering.
  4. Montér mørklægningsgardiner når de ankommer.

Det er en mere omstændig måde at få gardiner på, men det er også billigere gardiner på mål du får da prisen på rullegardiner her er noget lavere.

Rullegardiner er en af de mest praktiske gardinformer man kan have i sit hjem, og de egner sig også særdeles godt til mørklægning. Der findes masser af rullegardiner med mørklægning, også med mørklægning fås de i mange mønstre og farver så du kan vælge dem der passer bedst ind i dit hjems indretning.

Rullegardiner med mørklægning er efter min vurdering et af de bedste valg til soveværelset og især børneværelset. Det smarte ved netop rullegardiner er at de er nemme at lave efter præcise mål og god til at lukke helt af for lyset, samtidig er de så nemme at betjene at børn i de fleste aldre vil kunne finde ud af at håndtere det klassiske snoretræk/kædetræk el. den mere moderne løsning med trækstang. Ønsker du ikke at børnene skal have mulighed for at stå og hive og trække i snorerne kan du vælge at få installeret elektriske rullegardiner i stedet for.

Indretning med rullegardiner der mørklægger

Det smarte ved rullegardiner er at du nemt kan kombinere dem med andre gardiner. Rullegardiner er eksempelvis ikke de kønneste gardiner på markedet, men de er effektive når det kommer til at dække hele vinduet og skabe mørklægning i et rum. Vil man derfor gør noget ved indretningsdelen kan man vælge et kønnere og mere stilfuldt gardin at placere foran rullegardinet.

De oplagte gardiner at nævne i denne sammenhæng er trådgardiner, lamelgardiner og foldegardiner der alle bidrager til en flot og moderne indretning. De kan også monteres på indersiden af rullegardiner f.eks. uden om vinduesrammen og bruges til at skjule rullergardiner med mørklægning el. i dagtimerne hvor man ikke ønsker at holde lyset ude.